Rädda ryggen! Skaffa en verktygslåda på hjul.

Är din pappa snickare? Då vet du vad du ska köpa i hjul-klapp till honom i år. En verktygslåda med hjul och handtag. Den ser ut ungefär som en modern resväska fast det är en verktygslåda med två våningar. Perfekt för den smarte snickaren som inte vill skada ryggen när den bär på sin stora verktygslåda. Som de flesta snickare vet är det alltid bäst att ta med sig hela verktygslådan eftersom man aldrig vet vilka verktyg hos den snickare göteborg man kommer behöva förrän arbetet väl har startat, då är det störande att behöva gå iväg för att hämta verktyg. Ändå drar man sig ofta för att bära med sig en stor och tung verktygslåda. Därför är denna rullande verktygslåda verkligen en bra uppfinning. Man får med sig alla verktyg utan att skada ryggen!

verktyg hos byggföretagNu tänker du förmodligen att en sådan verktygslåda kommer kosta flera tusen och att du aldrig kommer ha råd med den. Det är inte sant, den kostar ungefär en femhundring och den är väl värd sitt pris. Det är en gedigen verktygslåda hos byggföretag som varje snickare kommer älska. Den består av ett hållbart hölje i plast, gummihjul och med hållbara stålknäppen. Hjulen är tillräckligt stora för att kunna rulla utomhus, på gräsmatta och grusväg. Det kan dock bli problematiskt att rulla den upp för berg eller i en skog. Det är ingen off-road verktygslåda hos byggföretag som är seriösa.

Lådorna rymmer ungefär 60 liter och är utrustade med diverse fack som en verktygslåda ska vara. Som snickare kommer det inte vara något man saknar i sin gamla verktygslåda, alla verktyg kommer få gott om plats i den nya verktygslådan på hjul hos ditt byggföretag göteborg! Det enda man missar är ryggskott. Det finns små fack för bits, skruvar och öronproppar för snickare göteborg. Större fack för stora verktyg och ena lådan är i princip bara en stor låda där man kan få i det mesta. Det går i större verktyg som borrhammare och tigersåg i den undre lådan.

Ett minus med denna rullande verktygslåda är att lådorna inte är självständiga från varandra hos snickare göteborg. Det hade vart smidigt om man kunde koppla loss lådorna från varandra om man exempelvis vill bära med sig en låda upp för en stege och lämna den andra. Det är tyvärr inte möjligt. Förutom detta är det en mycket bra verktygslåda för alla snickare!